Олександр Мосін подякував комунальникам Кропивницького за наполегливу працю у складних умовах

Вівторок, 26 липня 2022 17:00
Працівники підприємств комунальної сфери Кропивницького у складних умовах, за відсутності повноцінного матеріально – технічного забезпечення, фінансування, продовжують наполегливо виконувати свої обов’язки: у місті вивозиться сміття, виконується ямковий ремонт доріг, наводиться лад в зелених зонах, триває підготовка міського господарства до опалювального сезону.
Сьогодні, 26 липня, під час апаратної наради заступник міського голови Олександр Мосін подякував усім комунальникам за їхню нелегку працю.
Підпиваючи підсумки минулого тижня він звернув увагу, що дорожники КП "Універсал 2005" ліквідували ямковість по вулицях Барболіна, Комарова, Першій Виставковій, Салтикова-Щедріна, Костромській, Богдана Хмельницького.
Фахівці КП "Благоустрій" у цей час викошували газони: косильщики працювали минулого тижня по вулицях Вокзальна (частково), Героїв Маріуполя, Короленка, Ельворті, Євгена Чикаленка, Генерала Кульчицького, Героїв рятувальників, Великій Пермській, провулку Училищному, у Лелеківському зеленому масиві, скверах Шевченка, "Солдатському", "Фонтанному", у центральній частині міста.
Олександр Мосін поставив завдання комунальникам тримати на контролі ситуацію з виробленням асфальту та постачанням пального і працювати за планом. Грейдери також мають виконувати роботу у віддалених мікрорайонах Кропивницького.
- Необхідно також звернути увагу на узбіччя магістралі в’їзду зі сторони Знам'янки. Тут знову високі хащі і накопичені звалища гілок дерев, - відзначив посадовець. - Прошу роботи з викошення виконувати комплексно, одночасно з вивезенням скошеної трави, не залишати її на тротуарах, в скверах. Вона відразу притягує до себе охочих викинути сміття і утворюються сміттєзвалища. Потрібно також продовжувати роботи з догляду за квітниками – проводити їх регулярне рихлення та прополювання і забезпечувати достатній полив.

Усі новини