Олімпійське свято крокує Кропивницьким: у гімназії Тараса Шевченка Масляну зустріли спортивними змаганнями

Четвер, 27 лютого 2020 13:31

З нагоди відзначення свята Масляної в гімназії імені Тараса Шевченка у Кропивницькому відбулося  Олімпійське свято спорту.

У спортивно-пізнавальному заході, організованому за співпраці управління молоді та спорту міської ради, обласного відділення Національного олімпійського комітету України, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та дирекції навчального закладу, взяли участь 80 школярів.

В рамках спортивного свята діти відкрили для себе цікаві факти з історії виникнення та проведення Олімпійських ігор, дізналися про досягнення українських спортсменів-олімпійців, спробували свої сили в спортивних естафетах, відповіли на запитання олімпійської вікторини.

Для комплектування «Олімпійського куточка» організатори спортивного свята вручили навчальному закладу літературу від Національного олімпійського комітету України. Команди-учасниці нагороджені дипломами управління молоді та спорту міської ради, а всі юні спортсмени отримали сувеніри від обласного відділення НОК України.

Усі новини