«Олімпійський день здоров'я» крокує Кропивницьким

Четвер, 7 березня 2019 13:22

У Кропивницькому, в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 2 відбувся «Олімпійський день здоров'я». Спортивне свято організували у співпраці управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», обласного відділення НОК України та адміністрації ЗОШ№2.

Перед початком спортивного свята школярі та гості ознайомилися з новими виданнями НОК України в рамках спеціально облаштованої експозиції «Олімпійська бібліотека». Головний спеціаліст обласного відділення НОК України Микола Аношкін розповів учням 5-7 класів цікаві факти з історії виникнення та проведення олімпійських ігор, нагадав найяскравіші досягнення українських спортсменів-олімпійців, та імена кропивничан - учасників і призерів олімпійських ігор.

У спортивній частині свята  хлопчики та дівчатка продемонстрували вправність у різноманітних конкурсах і відповіли на запитання олімпійської вікторини.

Команди-учасниці отримали дипломи управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького. Для загальноосвітньої школи організатори спортивного свята вручили олімпійську літературу, а всім юним спортсменам подарували сувеніри від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

Усі новини