Олімпійський тиждень триває у Кропивницькому

Вівторок, 5 вересня 2017 17:43

Спортивно-виховний захід «Олімпійський урок» відбувся у Кропивницькому з учнями відділення велоспорту КДЮСШ № 1» у рамках Всеукраїнської акції «Олімпійський тиждень».

На початку уроку, організованого і проведеного спільними зусиллями відділу фізичної культури та спорту міської ради, обласного відділення НОК України та міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», юним спортсменам розповіли про історію виникнення і проведення Олімпійських ігор. А майстер спорту України з велоспорту, багаторазовий чемпіон України, учасник Всеукраїнських змагань на витривалість «Iron man» Андрій Охватенко поділився зі спортсменами-початківцями секретами своїх успішних виступів та відповів на запитання.

Вихованці спортивної школи продемонстрували свої вміння у спортивних змаганнях і конкурсах та спробували власні сили в олімпійській вікторині.

Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту міської ради, а найактивніші учасники «Олімпійського уроку» отримали подарунки від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

Усі новини