Олімпійський урок в рамках Європейського тижня спорту відбувся у Кропивницькому

П'ятниця, 18 вересня 2020 16:08

У рамках Європейського тижня спорту на факультеті фізичного виховання Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбувся Всеукраїнський спортивно-масовий захід НОК України - “Олімпійський урок” # BeActive.

Під час Олімпійського уроку керівник обласного відділення Олімпійської академії України, професор кафедри теорії та методики олімпійського і професійного спорту Сергій Воропай розповів першокурсникам - майбутнім тренерам про досягнення спортсменів-олімпійців Кіровоградщини за більш ніж столітню історію. Юнаки та дівчата мали змогу поспілкуватися з призерами олімпійських ігор Олександром Симоненком і Русланом Мезенцевим та молодим послом Всеукраїнського Олімпійського уроку, Майстром спорту України з пляжного волейболу Антоном Матвєєвим. Студенти відповідали на запитання спортивної вікторини, яку провів для них головний спеціаліст відділення НОК України в Кіровоградській області Микола Аношкін.

На згадку про участь у цікавому та пізнавальному заході студенти отримали подарунки від Національного олімпійського комітету України – олімпійські путівники та щоденники, сертифікати, футболки, ручки, зошити, браслети з логотипом Олімпійського уроку.

Усі новини