«Олімпійський урок» в ЗОШ №22

Вівторок, 3 жовтня 2017 15:47

У Кропивницькому, в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 22 відбувся спортивно-виховний захід «Олімпійський урок». У заході, організованому спільно відділом фізичної культури та спорту міської ради, міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», обласним відділенням Національного олімпійського комітету України та дирекцією навчального закладу взяли участь учні четвертих класів.

Під час урочистого відкриття спортивного свята його учасників привітали заступник міського голови Наталія Дзюба, начальник відділу фізичної культури та спорту міської ради Сергій Колодяжний, директор школи Борис Набока та директор міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Микола Аношкін.

Наталія Дзюба вручила учням навчального закладу м’ячі та спортивну літературу, відвідала разом з дітьми музей Слави ЗОШ № 22, де ознайомилася з оновленою експозицією «Олімпійського куточка».

Перед початком спортивних змагань школярі презентували назву та девіз кожної команди, а також виголосили клятву юних олімпійців. Хлопчики та дівчатка змагалися у спортивних конкурсах та перевірили свої знання, відповідаючи на запитання олімпійської вікторини.

Найкращі юні спортсмени нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також отримали сувеніри від обласного відділення НОК України.

Усі новини