Опалювальний сезон у Кропивницькому розпочнеться з похолоданням нижче 8 С впродовж трьох діб

Четвер, 13 жовтня 2022 17:12

Кропивницький готовий до опалювального сезону в умовах воєнного стану. Котельні обласного центру почнуть генерувати теплову енергію, коли середньодобова температура повітря протягом трьох діб не перевищуватиме вісім градусів тепла.

Відповідне рішення про старт опалювального сезону 2022 – 2023 років прийняв виконавчий комітет Кропивницької міської ради на своєму засіданні сьогодні, 13 жовтня.

Теплоносій до житлового фонду і об’єктів промислової і соціальної інфраструктури обласного центру з пониженням температури почнуть подавати як головне теплогенеруюче підприємство – КП «Теплоенергетик», так і інші суб'єкти відносин у сфері теплопостачання, незалежно від відомчої належності і форми ведення господарської діяльності.

- За прогнозом синоптиків, пониження температури до восьми градусів впродовж трьох діб очікується наприкінці жовтня, - повідомив начальник головного управління ЖКГ віктор Кухаренко.

Виконком доручив ОКВП «Дніпро – Кіровоград» забезпечити подачу води в опалювальний період, а керівникам ЖЕО, ОСББ, ЖБК – за результатами підготовки  житлових будинків оформити паспорти та акти готовності до їх експлуатації в опалювальний сезон.

Цього дня члени виконавчого комітету під головуванням секретаря міської ради Олега Колюки прийняли важливі рішення, направлені на забезпечення стабільної життєдіяльності громади міста в умовах воєнного часу. Зокрема, виконком вніс необхідні зміни до бюджету територіальної громади на 2022 рік, низки галузевих програм на 2022 рік, визначив переліки та обсяги закупівель товарів, робіт і послуг, необхідних для забезпечення потреб громади в умовах воєнного часу, підтримали низку рішень у сферах капітального будівництва, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, та  спрямованих на забезпечення соціального захисту мешканців міста, житлових прав громадян та прав дітей.

 

Усі новини