ОСББ «Лелеківське» отримає з міського бюджету кошти на ліквідацію наслідків стихійного лиха

П'ятниця, 30 жовтня 2020 16:47

ОСББ «Лелеківське» у Кропивницькому, два будинки якого постраждали від буревію 17 жовтня, отримають допомогу з резервного фонду міського бюджету. Рішення звернутися з клопотанням до виконавчого комітету міської ради про виділення ОСББ “Ллелеківське” коштів на здійснення заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації ухвалено на позачерговому засіданні  міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій сьогодні, 30 жовтня.

За інформацією голови ОСББ “Лелеківске” смерчем пошкоджено не тільки покрівлі, але й інші конструктивні елементи багатоквартирних житлових будинків ОСББ по вулиці Мінській, 74 та 76. Внаслідок надзвичайної ситуації на тривалий час порушені нормальні житлові умови 100 мешканців даних будинків.

- Враховуючи усі обставини, ми пропонуємо на проведення невідкладних ремонтних робіт у будинках ОСББ “Лелеківське” виділити кошти у сумі 500 тисяч гривень з резервного фонду бюджету міста, - відзначив голова комісії з ТЕБ та НС заступник міського голови Олександр Мосін. - Найближчим часом в Україні очікується значне зниження температури до -15С, крім того, сезонні погодні умови надалі будуть негативно впливати на конструктивні елементи зазначених будинків. Тому рішення треба приймати швидко, аби якомога швидше відновити нормальні житлові умови для мешканців обох будинків.

Усі новини