Освітяни Кропивницького вдосконалюють свою цифрову компетентність

Четвер, 25 березня 2021 21:04

Сьогодні, 25 березня, у Кропивницькому на базі Комп'ютерної Академії ШАГ відбувся вебінар-тренінг «Зручне управління засобами email-маркетингу» для працівників управління освіти міської ради, міського центру професійного розвитку педагогічних працівників та керівників закладів загальної середньої освіти.

Головною метою навчання стало опанування інформаційними технологіями та ефективним їх використанням у роботі, вдосконалення цифрової компетентності педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти міста.

- Комп'ютерна академія “Шаг” стала новим партнером управління освіти. На сьогоднішньому тренінгу освітяни ознайомлюються з онлайн інструментами у навчанні, що дозволять ефективно використовувати їх у роботі. На даному етапі триває розробка нового проєкту спільно з академією. Використовуючи  матеріально-технічну базу закладу ми можемо долучити учнів до отримання нових сучасних знань з робототехніки під час гурткової роботи, - повідомила під час вебінару начальник управління освіти Лариса Костенко.

Тренінг провів доцент кафедри бізнес-економіки та підприємництва КНЕУ імені В. Гетьмана, генеральний директор компанії інтелектуальних технологій «КІНТ»Віталій Паздрій .

У повторі вебінар-тренінг можна переглянути у соціальній мережі Telegram за посиланням https://t.me/uomrmk

Усі новини