Озеленення вулиці Ельворті на прилеглій до арки території розпочнеться наприкінці жовтня

Вівторок, 24 вересня 2019 16:04

Реконструкція проїжджої частини вулиці Ельворті з облаштуванням другої арки у залізничному насипі є надзвичайно важливим етапом розвитку дорожньо-транспортної інфраструктури Кропивницького.  На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович. під час апаратної наради сьогодні, 24 вересня.

Роботи на об’єкті будуть продовжуватися, пообіцяв очільник міста. Люди хочуть тут бачити  благоустроєну територію із зеленими насадженнями, якісними тротуарами, належним освітленням.

- КП «Благоустрій» вже працює над завданням облаштувати по вулиці Ельворті зелені зони, - повідомив Андрій Райкович. – Вересень – не час для масової висадки зелених насаджень. До роботи озеленювачі приступлять наприкінці жовтня. Тут не буде високих дерев, але кубовидні і декоративні рослини прикрасять газони.

З тротуарами теж буде вирішено, але шляхом переговорного процесу з власниками будівель колишньої «Акустики» і корпусів заводу «Ельворті» щодо їхньої складової участі у ремонті прилеглої території.

Одночасно міський голова звернувся до керівництва Кропивницького водопровідно-каналізаційного господарства вже з вимогою навести лад у місцях аварійного розриття і планових ремонтів на інженерних мережах підприємства.

Буде здійснено і оптимізацію руху транспорту на цій ділянці шляху. За інформацією  заступника міського голови Олександра Вергуна, фахівці вже внесли зміни у роботу світлофорного об’єкта на перехресті вулиць Ельворті і Чикаленка. Рух транспорту урегульований, але ситуація буде постійно моніторитися.

Усі новини