Пам’ятник воїнам – інтернаціоналістам у Кропивницькому реставрують

Понеділок, 18 лютого 2019 10:35

У Кропивницькому реставрують пам’ятник “Воїнам- інтернаціоналістам усіх поколінь”. Таке завдання поставив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 18 лютого.

Минулого тижня громада міста вшанувала пам’ять учасників бойових дій на території інших держав з нагоди 30-ї річниці виведення військ з Афганістану. Містяни пройшли пам’ятною ходою до пам'ятника у Молодіжному сквері. Монумент воїнам – інтернаціоналістам, на думку міського голови, вже потрібно терміново відновлювати.

- У процесі реконструкції Набережної необхідно передбачити кошти і на благоустрій навколо пам'ятника і на його ремонт, – наголосив Андрій Райкович.

А 14 лютого у Кропивницькому відзначали день Святого Валентина. Цей день надовго запам’ятається кропивничанам і гостям міста, адже площа перед міською радою в малинових сердечках привернула до себе шалену увагу.

- 265 сердець — це красиво та креативно! Молодята, музика кохання. Смачні пригощання. Мені сподобалось, що було багато молоді, дітей, студентів. Такі заходи - теж ознака сучасного міста і небайдужих чиновників, – переконаний очільник міста. - Тому велика подяка усім організаторам. Але не розслабляйтесь, починайте думати про те, як провести День міста!

Усі новини