Педагоги і студенти ПТУ у Кропивницькому отримають зарплати і стипендії вчасно

Вівторок, 12 липня 2022 16:29

Сьогодні, 12 липня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Кропивницької міської ради. Члени виконкому під головуванням секретаря міської ради Олега Колюки прийняли важливі рішення, направлені на забезпечення стабільної життєдіяльності громади міста в умовах воєнного часу.

Зокрема, виконком вніс необхідні зміни до міського бюджету та низки галузевих програм на 2022 рік, визначив переліки та обсяги закупівель товарів, робіт і послуг, необхідних для забезпечення потреб громади.

Рішенням виконавчого комітету у міському бюджеті передбачено додатково 6,1 мільйона гривень на виплату заробітної плати педагогам і стипендій студентам міських ПТУ та 3 мільйони гривень на забезпечення закладів середньої освіти обласного центру за рахунок зменшення видатків розвитку галузі освіти, які в умовах воєнного стану не можуть фінансуватися. Крім того, за рахунок скорочення фінансування заробітної плати працівників виконавчих органів міської ради додаткових два мільйони гривень отримає міська дружина.

Члени виконкому також дали дозвіл на відключення дванадцяти житлових будинків від систем централізованого опалення за зверненнями від зборів мешканців багатоповерхівок, об’єднаних в ОСББ.

Цього дня виконком прийняв також низку рішень, направлених на забезпечення житлових прав громадян, прав дітей та на соціальну підтримку членів територіальної громади міста.

Усі новини