Педагоги у Кропивницькому отримають кошти на виплату зарплати, а заклади охорони здоров’я розрахуються за тепло

Вівторок, 8 жовтня 2019 19:10

Міська рада Кропивницького внесла зміни до міського бюджету на 2019 – й рік під час сесійного засідання  сьогодні, 08 жовтня.

Відповідно до прийнятого рішення, внесено зміни до обсягів субвенцій з державного бюджету та залучено додаткові кошти у сумі 3,7 мільйонів гривень.

Зокрема буде збільшено обсяг субвенції з державного бюджету на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами на 1, 247 мільйонів гривень. виділено субвенцію з державного бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання наближених до сімейних та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа в сумі 2,508 мільйона гривень, які розподілені бюджету Подільського району - 501,6 тисяч гривень та бюджету Фортечного району – 2,006 мільйона гривень.

Враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 05 липня 2019 року № 571 попередньо в проекті рішення було враховано субвенцію з державного бюджету на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту за пропозиціями управління молоді і спорту. На сьогодні, на підставі розпорядження голови обласної державної адміністрації від 04 жовтня 2019 року, обсяг такої субвенції уточнено і становить 640,585 тисяч гривень.

За інформацією начальника фінансового управління міської ради Любові Бочкової, додаткові кошти у сумі 1,633 мільйона гривень будуть направлені управлінню охорони здоров’я на оплату послуг теплопостачання. По управлінню освіти міської ради  врахований перерозподіл між бюджетними програмами для забезпечення виплати заробітної плати педагогічним працівникам.

А головному управлінню житлово-комунального господарства збільшать видатки на 2, 700 мільйона гривень з урахуванням перерозподілу за бюджетними програмами, у тому числі на фінансову підтримку КП «Теплоенергетик».

Також прийняте рішення включає перерозподіл коштів  по управлінню молоді та спорту за бюджетними програмами для заохочення і фінансової підтримки спортсменів дефлімпійців та паралімпійців і їх тренерів.

Усі новини