Педагогів Кропивницького запрошують долучитися до Профмарафону «Вчитель онлайн»

Понеділок, 16 листопада 2020 17:11

У четвер, 19 листопада,  в рамках проєкту «Профмарафон: «Вчитель онлайн» відбудеться вебінар управління освіти міської ради Кропивницького.

Спікером заходу виступить Сергій Петров – кандидат технічних наук, доцент кафедри органічного синтезу та нанотехнологій, відповідальний секретар центральної приймальної комісії Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут». Науковець презентує тему: «Як зацікавити учнів природничими та іншими науками на карантині? Розбираємо успішні кейси». Лектор розповість про інструменти для роботи з класом в дистанційному режимі, а також про зручну і корисну програму «free soft» та практику  її застосування.

Крім того, під час вебінару Оксана Артеменко –тренерка міжнародної освітньої програми позитивного розвитку Lions Quest: «Соціальні та емоційні компетентності ХХІ століття», національна тренерка Інституту соціально-емоційного навчання, учителька української мови та літератури фізико-математичного Русанівського ліцею міста Києва, методистка, класний керівник 11 класу розкриє тему: «Соціально-емоційне навчання – ключ до успіху наших учнів. Актуально та реально!»

Усі новини