Передноворічні привітання від міської влади Кропивницького отримали вихованці будинків сімейного типу

П'ятниця, 17 грудня 2021 15:32

Грудень — казкова пора для усіх діток — починається період новорічно-різдвяних свят, і вже за пару днів відзначатиметься День Святого Миколая, який і відкриває справжній святковий марафон з подарунків, веселощів, гостей, щирих привітань та побажань.

Багаторічною доброю традицією стали привітання від міської влади для діток сиріт, позбавлених батьківського піклування і з малозабезпечених сімей.

От і сьогодні, 17 грудня, секретар міської ради Олег Колюка завітав на гостину до сім'ї Руслана та Людмили Кожанових, які опікуються десятьма дітьми.

Цей будинок сімейного типу був створений вже майже десять років тому, рівень підготовки самих батьків-вихователів, умови, в яких живуть дітки, а найголовніше, любов, яку вони отримують, по праву можна вважати взірцевими.

Малеча Кожанових, щира і весела, радо зустрічала гостей, і, поки діти з мамою Людмилою приймали вітання від секретаря міської ради, глава сім'ї смажив шашлики — сьогодні в сім'ї є іменинники. 

Олег Колюка передав вітання від міського голови Андрія Райковича, побажав усім членам родини Кожанових міцного здоров'я і веселих свят. Усі дітки отримали пакунки із солодощами, а після спільного фото, вони одразу ж поспішили розпакувати загальну подарункову коробку.

Секретар міської ради залишився під приємними враженнями від візиту. Він зазначив - це той приклад сімей, зокрема і будинків сімейного типу, яким хочеться допомагати, бо результат видно одразу — діти доглянуті, добре виховані, у будинку і на подвір'ї панують порядок,  затишок  і загальна атмосфера любові та добра.

В цей день подарунки від міської влади отримали також сім'ї Бориса і Тетяни Іванових,  Олега та Анжели Діордіц, Анатолія та Юлії Холодовських.

Загалом, у Кропивницькому виховується 35 дітей у 4 будинках сімейного типу.

Усі новини