Переможці шкільного конкурсу «Кольоровий світ навколо мене» отримали в подарунок екскурсію міською радою Кропивницького

Вівторок, 26 березня 2019 15:53

Сьогодні, 26 березня, учні ЗОШ №30 побували на екскурсії у  міській раді Кропивницького.

Гостями міської ради цього дня стали переможці шкільного творчого конкурсу «Кольоровий світ навколо мене»: його в ЗОШ №30 проводять вже вдруге.

Цьогоріч образотворчі перегони серед школярів тривали із 15 по 23 березня. Їх особливістю стало те, що переможців конкурсу визначали не члени журі, а самі школярі.

 Вони назвали кращих з кращих шкільних майстрів пензля шляхом таємного голосування. На картинах учасників конкурсу були прикріплені не імена їх авторів, а номери, тож діти абсолютно об’єктивно визначали переможців.

В результаті  напруженої конкурсної боротьби, перемогу святкували троє учнів початкової школи, і троє – старшої. Всі вони отримали дипломи переможців та сертифікати на придбання  канцтоварів. А автори шістнадцяти робіт, які, на думку самих дітей, набрали найбільше балів, отримали можливість побувати сьогодні на екскурсії в міській раді Кропивницького.

У супроводі заступника міського голови школярі пройшлися владними кабінетами, поспілкувалися з міським головою Кропивницького Андрієм Райковичем та навіть змогли відчути себе керівником міста, посидівши в кріслі міського голови.

На згадку про подію, учасники екскурсії зробили пам’ятне фото.

Усі новини