Перевиконання міського бюджету дозволило у Кропивницькому збільшити фінансування ремонту житлового фонду

Четвер, 26 жовтня 2017 14:02

Міська рада Кропивницького збільшила на 5,7 мільйонів гривень фінансування ремонтів житлового фонду в обласному центрі.

- Перевиконання міського бюджету від надходження податку на доходи фізичних осіб дозволило направити додаткові кошти на виконання ремонтів житлового фонду міста, - відзначила під час сесійного засідання начальник фінансового управління Любов Бочкова.

Додаткове фінансування отримають і працівники охорони здоров’я. За рахунок державної медичної субвенції на заробітну плату у міському бюджеті добавлено 4,5 мільйони гривень.

Депутати також внесли відповідні зміни до двох галузевих програм ЖКГ: Програми утримання, благоустрою та розвитку житлово-комунального господарства міста Кропивницького на 2017-2021 роки та Програми розвитку дорожнього господарства та безпеки руху в місті Кропивницькому на 2017-2021 роки.

У той же час, міська рада вирішила не знімати кошти з капітального ремонту однієї із найжвавіших транспортних магістралей Кропивницького – вулиці Короленка.

- Ми все ж розраховуємо, що тендер з визначення виконавця робіт по вулиці Короленка буде нарешті результативним і нам вдасться таки ще у цьому році виконати капітальний ремонт, - наголосив міський голова Андрій Райкович. – Для міста це надзвичайно важливо.

Міський голова також закликав весь депутатський корпус активно долучитися до контролю реалізації галузевих програм у сфері ЖКГ.

- Кожний депутат на своєму виборчому окрузі може проконтролювати, щоб час, який залишився був ефективно використаний для якісного виконання будівельних робіт, - підкреслив Андрій Райкович.

Усі новини