Перша хвиля Програми Індексу конкурентоспроможності міст України: Кропивницький серед п’яти учасників

П'ятниця, 19 березня 2021 12:18

За результатами конкурсного відбору, Кропивницький став одним із 5 міст-учасників першої хвилі Програми Індексу конкурентоспроможності міст (ПІКМ) за підтримки Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України".

Як повідомили в департаменті з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій міської ради, головною метою ПІКМ є надання експертної допомоги в розробці докладних рекомендацій у вигляді програми та дорожньої карти з планом заходів для виконавчих органів місцевих рад щодо покращення бізнес-клімату міста  за компонентами, які є складовими індексу конкурентоспроможності міст.

У четвер, 18 березня, відбулася перша установча зустріч з містами-учасниками ПІКМ, під час якої обраний підрядник ГО "Електронна республіка" провів процедуру  знайомство між учасниками ПІКМ, представив первинний робочий план спільної діяльності та визначив  формат співпраці.

Наступна зустріч запланована вже наступного тижня.

Міська влада Кропивницького висловлює вдячність Програмі USAID "Конкурентоспроможна економіка України" за можливість долучитися до першої хвилі ПІКМ та засвідчує готовність взяти активну участь у реалізації її основних завдань та заходів.

Усі новини