Перший сніг у Кропивницькому: дорожня техніка забезпечує безпечний рух транспортними магістралями

Понеділок, 20 листопада 2023 11:29

Перший сніг випав у Кропивницькому. Із початком снігопаду спеціалізована техніка КП "Універсал 2005" виїхала працювати на транспортні магістралі Кропивницького.

Про це повідомив директор комунального підприємства Віктор Панішко.
За його інформацією, два піскорозкидувачі МАЗ в постійному режимі посипали протиожеледною сумішшю критичні ділянки доріг обласного центру - спуски, підйоми, перехрестя.

- Станом на ранок на вулицях залишаються також два чергові екіпажі, - інформує Віктор Панішко. - Вони працюють зараз на транспортних магістралях, де у цьому є потреба. Чергові екіпажі підтримуватимуть безпечний стан проїжджої частини доріг Кропивницького.

Із ночі вичищають від снігу і  льоду  тротуари та прибудинкові території і працівники міських ЖЕО.

Інспекція з благоустрою звертається до  кропивничан відповідально поставитися до прибирання власних та прилеглих територій від снігу і ожеледиці.

- Звертаємося до керівників установ, підприємств, організацій усіх форм власності, також до мешканців приватного сектору. Необхідно мати інвентар для прибирання снігу та запастися протиожеледною сумішшю для запобігання утворення наледнів. – закликав начальник інспекції Олександр Брюховецький. - Також звертаємо особливу увагу на місця постійного пересування громадян, а саме: тротуари, сходи, пандуси, проїзди та пішохідні доріжки. У разі ігнорування правил благоустрою на відповідальних осіб будуть складатися протоколи про адміністративні правопорушення для притягнення їх до адміністративної відповідальності.

Усі новини