Перший турнір з міні-баскетболу відбувся у Кропивницькому

Понеділок, 3 квітня 2017 17:06

Комунальний заклад «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 4 відділу фізичної культури та спорту міської ради» у Кропивницькому гостинно прийняв учасників першого турніру з міні-баскетболу серед юнаків 2007-2008 років народження.

Впродовж двох днів, 01-02 квітня, у стінах КДЮСШ №4 юні баскетболісти чотирьох команд змагалися відразу в декількох видах програми. Окрім власне турнірних поєдинків, на юних баскетболістів чекали також різноманітні естафети та інші рухливі ігри.

- Проводячи ці змагання, ми не мали на меті визначити хто кращий чи гірший. Навпаки, цей турнір показав нам, що в нас є перспективні діти, які вміють і хочуть грати у баскетбол. Крім того, маємо кваліфікованих тренерів, які розвивають відділення баскетболу в місті та сприяють розвитку цієї гри в області, створюють конкурентоспроможні команди, які, впевнений, в подальшому гідно представлятимуть наш регіон на всеукраїнських змаганнях, – відзначив по завершенні турніру тренер

КДЮСШ № 4 Андрій Бабенко.

Усі юні учасники першого турніру з міні-баскетболу отримали пам’ятні відзнаки та солодкі призи, а ще позитивні емоції та незабутні враження.

Усі новини