Під пильним оком інспекторів перебувають у Кропивницькому порушники правил благоустрою

П'ятниця, 13 травня 2022 15:42

У Кропивницькому не припиняються рейди територією міста, які проводять працівники інспекції з благоустрою.

Так, днями на вулиці Героїв Маріуполя (колишня Генерала Родимцева) інспектори виявили факт несвоєчасного виконання благоустрою по завершенні земляних робіт на мережі водопостачання. Після відповідного попередження виконавці робіт підсипали ділянку та підготували її до асфальтування.

Відкритий колодязь мережі зв’язку між будинками на розі вулиць Євгена Тельнова та Академіка Корольова являв собою реальну небезпеку для перехожих. Після звернення інспекторів до балансоутримувача мереж недолік було оперативно усунуто. 

Мешканці будинку на вулиці Володимира Панченка поскаржилися на те, що прилегла територія вже тривалий час захаращена будівельним сміттям, а жителі будинку на Січовій нарікали на сусідку, яка перетворила територію загального користування на смітник. Після проведеної інспекторами роботи непотріб прибрали та вивезли на звалище. 

В інспекції наголошують на необхідності дотримання громадянами правил благоустрою та нагадують, що порушення вимог статті 152 КупАП тягне за собою, зокрема, накладення штрафу від 340 до 1700 гривень.

Усі новини