Під ялинку — одне бажання: скорішої Перемоги!

Вівторок, 5 грудня 2023 17:36

Дванадцять зелених красунь вишикувалися на площі Героїв Майдану у Кропивницькому. Тут, сьогодні, 05 грудня, напередодні Дня Святого Миколая, прикрасили ялинки на честь незламних Міст Героїв: Миколаєва, Гостомеля, Бучі, Волновахи, Чернігова, Маріуполя, Харкова, Херсона, Ірпіня, Охтирки, а також наших славних ЗСУ та волонтерів.

Вже у традиційній новорічно-різдвяній акції «Кіровоградщина серцем з вами» взяли участь вимушені переселенці з цих та інших міст України, які знайшли прихисток у Кропивницькому, та містяни, які від початку війни підтримують співвітчизників.

Не зважаючи на холодну погоду, прикрасити ялинки зійшлося чимало дорослих і дітей. Усіх об’єднувало одне бажання — якнайшвидша Перемога у війні з російським агресором.

- Пам’ятаємо все зло, яке чинить росія в нашій державі ще з 2014 року, - каже чоловік, який прикрашає ялинку Волновахи. - Тому сьогодні бажання тільки одне — Перемоги, скоріше звільнити всі наші території, щоб усі українці могли зустрічати Новий рік вдома, з рідними.

З такою мрією почепити свою кульку на зелену красуню прийшов Марк Інвія з сином, які приїхали до Кропивницького з Луганської області. Нині їхній дім в окупації, тож бажання мають єдине.

- Хочу лише одного, щоб винуватець усього цього зла отримав заслужене покарання, а ми перемогли. Вірю, що це бажання обов’язково збудеться, - переконливо каже чоловік.

Із прагненням Перемоги вішали кожну прикрасу на соснове гілля і військові, які квітчали свою новорічну красуню. І цей симбіоз одного омріяного, оплаканого, очікуваного і вистражданого бажання об’єднав усіх учасників акції. Попри те, що сьогодні українці переживають багато горя, ми незламні і стійкі у своїй вірі в Перемогу, у світле і мирне майбутнє наших дітей.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13