Підготовка до наступного опалювального сезону у Кропивницькому в активній фазі

Вівторок, 23 квітня 2024 11:56

Фахівці КП "Теплоенергетик" у Кропивницькому докладають максимум зусиль, щоб виконати заплановані роботи з підготовки теплового господарства міста до наступного опалювального сезону.

- Ми вже провели гідровипробовування тепломережі, виявили 186 поривів, - повідомив під час апаратної наради сьогодні, 23 квітня, директор КП "Теплоенергетик" Олександр Чельник. - Зараз залежно від наявних матеріалів аварійні бригади розпочали ремонтні роботи на теплопроводах. Після їх виконання перевіримо мережі ще раз під тиском.

Готовий "Теплоенергетик" і до старту відновлення асфальтного покриття в місцях аварійних розриттів на дорожному полотні, утім розпочати ці роботи завадили дощі. Щойно встановиться суха погода, працівники підприємства приступлять до асфальтування.

Заступник міського голови Олександр Мосін акцентував увагу тепловиків на наполегливому продовженні реалізації проекту реконструкції системи теплопостачання у Кропивницькому.

- Передусім йдеться про важливість завершення усіх робіт на котельні по вулиці Любомира Гузара, яку необхідно готувати до вводу в експлуатацію, - наголосив Олександр Мосін. – Крім того, потрібно продовжувати роботи на котельнях по вулиці Героїв рятувальників і Леоніда Каденюка, запуск яких дозволить нам припинити подачу теплоносія у ці мікрорайони з теплового гіганта - Південно-Західної котельні, що готується до закриття.

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28