Підготовка міського господарства до зими – головне завдання комунальних служб Кропивницького

Понеділок, 18 вересня 2017 13:55

Готовність міста до початку нового опалювального сезону стає пріоритетом у діяльності міської влади. Таке завдання поставив міський голова Андрій Райкович  під час апаратної наради сьогодні, 18 вересня.

Очільник міста доручив  не гаяти часу, і належним чином підготувати, перш за все,  всю документарну базу. Акти готовності всіх котелень, теплопунктів, а головне — все, що стосується отримання лімітів на газ для теплогенеруючих підприємств, повинно бути підготовлено за усіма стандартами і вимогами, наголосив міський голова.

- Кожна школа, лікарня, дитячий садок, всі бюджетні установи впродовж тижня повинні завершити всі підготовчі роботи. Щоб не було так, що лежить сніг, а ми не маємо дозволів і акти готовності не підписані, – наголосив Андрій Райкович. - Із наступного тижня я особисто почну перевірку готовності “Універсалу”, ТЕЦ, ЖЕКів, багатоповерхівок.

Паралельно максимальна увага має бути приділена технологічній готовності: комунальники повинні зачинити усі підвали, засклити вікна в під’їздах, відремонтувати дахи тощо. Під контроль необхідно взяти всі магістралі по місту і внутрішньодомові мережі. Міський голова звернув увагу представників міськводоканалу та  теплогенеруючих підприємств на концентруванні всіх сил і ресурсів для ліквідації місць розриття, перевірки всіх традиційних місць поривів і відновленні асфальтового покриття.

Усі новини