Підприємці Кропивницького запрошуються до участі у виставках з безпеки та оборони країни

Середа, 27 вересня 2017 15:07

            Підприємців Кропивницького запрошують взяти участь у виставкових заходах з безпеки та оборони країни. Як повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Сергій Коваленко, з нагоди відзначення Дня захисника України у Києві відбудуться дві спеціалізованих виставки.

            На XIV міжнародній спеціалізованій виставці «Зброя та безпека – 2017» будуть представлені оснащення солдат, нове озброєння, військова та спецтехніка для ЗСУ та правоохоронних органів, військова авіаційна техніка, наземне обладнання, тилове забезпечення, технічні засоби охорони кордону та прикордонного контролю.

            XVІ Міжнародний виставковий форум «Технології захисту/ПожТех – 2017» пропонуватиме підприємствам, установам та організаціям технології пожежної безпеки територій, будівель та споруд, системи автоматизованого контролю стану безпеки об’єктів і оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій, засоби цивільного захисту населення, охорони праці та промислової безпеки, засоби захисту та рятування.

Виставки проходитимуть із 10 по 13 жовтня 2017 року у Міжнародному виставковому центрі, місто Київ, Броварський проспект, 15.

Усім зацікавленим можна отримати довідки за телефоном: 044 201-11-63, 201- 11- 64. 

Усі новини