Підприємців Кропивницького закликають долучитися до створення порталу BusinessKrop-online

Вівторок, 16 листопада 2021 11:03

У Кропивницькому триває реалізація проєкту зі створенню сайту "Діловий Кропивницький онлайн (BusinessKrop-online)". Про це йшлося сьогодні, 16 листопада, на брифінгу заступника міського голови Михайла Бєжана. 

- У грудні 2020 року ми виграли грант на суму 900 тисяч гривень. Реалізуємо його спільно з Кіровоградською регіональною торгово-промисловою палатою в рамках проекту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується урядом Німеччини та Європейським Союзом. Нині роботи на стадії завершення, - повідомив Михайло Бєжан. - Сайт міститиме інформацію про діючі на території міста підприємства, сфери їхньої діяльності, продукцію, товари та послуги, контактні дані тощо. Буде доступною й функція онлайн замовлення. Презентація порталу запланована на лютий 2022 року.

Заступник міського голови також звернувся до підприємців із закликом долучитися до наповнення сайту. Заявку на розміщення інформації про підприємство можна оформити на офіційній сторінці Кропивницької міської ради за посиланням https://www.kr-rada.gov.ua/businesskrop-online 

Усі новини