Підприєців Кропивницького запрошують до участі у виставках і ярмарках під егідою Міністерства економіки України

Понеділок, 31 січня 2022 17:22

Департамент з питань економічного розвитку Кропивницької міської ради запрошує підприємства й організації обласного центру взяти участь у виставках і ярмарках, які організовує Міністерство економіки України.

Одним зі способів, що відкриває нові перспективи в бізнесі, дає можливість заявити про себе, сприяє налагодженню нових ділових зв'язків та дозволяє дізнатися про різноманітні ноу-хау, є активна участь підприємств у виставній діяльності.

Ознайомитися з основною частиною “Переліку заходів виставково-ярмаркової діяльності в Україні у 2022 році” та “Переліком виставок і ярмарків за кордоном у 2022 році” можна на офіційному сайті Міністерство економіки України в рубриці "Підтримка експорту"за посиланням: (http://surl.li/bgkju).

При цьому необхідно мати на увазі, що у зв'язку зі складною епідеміологічною ситуацією в країні, пов'язаною з поширенням COVID-19 та введенням карантинних обмежень, терміни проведення виставково-ярмаркових заходів у 2022 році можуть змінюватися. Для уточнення інформації необхідно звертатися безпосередньо до організаторів заходів.

Усі новини