Підтриманння порядку на кінцевих зупинках пасажирського транспорту у Кропивницькому – обов’язок підприємств - перевізників

Понеділок, 22 січня 2018 16:42

Кінцеві  зупинки громадського транспорту у Кропивницькому перебувають у вкрай незадовільному стані. На цьому акцентував увагу міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 22 січня.

- КП “Універсал - 2005” на минулому тижні розчищав територію Набережної поруч із Ковалівським мостом, - відзначив очільник міста. - Чиї маршрутки розміщуються там на “відстої”? Невже важко зібрати власників, тим більше, що ми зараз укладаємо із ними угоди, і домовитись про правила перебування машин. Хто повинен поставити урни, хто і коли їх прибирає, куди водії в туалет? Це все не тривіальні питання, а ключові елементи загальної комунальної культури.

Андрій Райкович наголосив, що міська влада не боїться сьогодні взяти на себе всю повноту відповідальності, і якщо приватні перевізники не наведуть лад на своїх кінцевих зупинках, то комунальний транспорт лише посилюватиме свої позиції на ринку пасажирських перевезень у Кропивницькому.

Усі новини