Підтримка з бюджету громади дозволить «Теплоенергетику» пришвидшити підготовку до нового опалювального сезону у Кропивницькому

Вівторок, 1 серпня 2023 17:33

КП «Теплоенергетик» не збавляє темпів підготовки до початку опалювального сезону у Кропивницькому. Уже укладені договори і розпочаті роботу з ремонту котлів і котелень на вулицях Степана Чобану, Шатила, на ТЕЦ. Загалом, станом на початок серпня готовність теплового господарства до опалювального сезону складає майже 60%.

Про це повідомив директор підприємства Олександр Чельник під час апаратної наради сьогодні, 01 серпня.

- Роботи з підготовки теплового господарства для проходження осінньо-зимового періоду пришвидшать і кошти, які на останньому засіданні сесії Кропивницька міська рада виділила «Теплоенергетику», - відзначив заступник міського голови Олександр Мосін. - 58 мільйонів гривень — суттєва підтримка підприємству, на ці кошти можна замовити вартісне обладнання і виконати важливі види робіт.

Серед таких директор підприємства назвав придбання трансформаторів, генераторів, ремонт одного енергетичного котла, реконструкція трансформаторної підстанції на Теплоелектроцентралі тощо.

Важливим елементом підготовки теплового господарства до зимового періоду Олександр Мосін відзначив забезпечення резервного і автономного живлення  на усіх об’єктах генерації теплової енергії і транспортування теплоносія. Такі заходи енергетичної безпеки мають бути впровадженні на 100%.

- Уся необхідна проєктна документація для цього уже виготовлена, - повідомив Олександр Чельник. – Із наступного тижня енергетики розпочнуть підключення наших об'єктів. Усі заходи з підготовки до роботи в осінньо-зимових умовах виконуються відповідно до затвердженого плану.

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01