Подарунки для «Сильних духом» від міської влади Кропивницького

Середа, 22 грудня 2021 11:46

У понеділок, 21 грудня,  начальник управління молоді та спорту Кропивницької міської ради Вячеслав Гурський та заступниця начальника управління Катерина Черкасська завітали до молодіжного центру молоді з інвалідністю «Сильні духом», яким опікується громадська організація "Об'єднання родин осіб з інвалідністю «Серце матері» на чолі з Людмилою Шукрутою.

Посадовці міської ради взяли участь у лекторії  ієромонаха Савви, познайомилися із новими художніми роботами вихованців центру «Сильні духом».

 Людмила Шукрута представила гостям  нові надбаннями арт-студії, кулінарної та театральної студій, розповіла про новорічні арт-майстерні.

Також в молодіжному центрі продовжує роботу студія «Вікно можливостей», направлена на навчання молоді з інвалідністю комп'ютерним технологіям для адаптації в інформаційному просторі, реалізована управлінням молоді та спорту в рамках бюджету участі «Громадський бюджет».

За доброю традицією Вячеслав Гурський та Катерина Черкасська вручили солодкі подарунки всім дітям з інвалідністю, які відвідують центр.

Гості придбали ексклюзивні різдвяні віночки, які зроблені вихованцями арт-студії.

- Дякуємо, що поруч з нами люди, які хочуть і можуть змінювати світ на краще!, - наголосила  Людмила Шукрута.

Усі новини