Подарунки від Святого Миколая — маленьким кропивничанам

Вівторок, 20 грудня 2022 14:52

Всі діти заслуговують на тепло і турботу. На превеликий жаль, часом їх доля складається так, що від рідних батьків вони отримують зовсім інше.

Натомість є люди, для яких не буває чужих дітей. Вони не лише беруть на себе відповідальність за життя маленьких українців, які потрапили у скруту, а й дарують їм свою любов, повертають вже нібито втрачене дитинство. Серед них засновники дитячих будинків сімейного типу та патронатні вихователі. Такі, як подружжя Борис і Тетяна Іванови, які у 2014, рятуючи свою велику родину від російських обстрілів, переїхати до Кропивницького з Попасної. Нині в них на вихованні десятеро дітей.    

У понеділок, 19 грудня, секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка, заступник міського голови Сергій Колодяжний, начальниця управління з питань захисту прав дітей Тетяна Тимоховська разом зі спеціалістами управління виконали почесну місію — відвідали міські дитячі будинки сімейного типу і патронатні родини та передали маленьким кропивничанам солодкі подарунки і в’язані зимові речі від Святого Миколая.

У свою чергу, діти приготували для гостей імпровізований концерт.    

Усі новини