Порив на магістралі теплопостачання у Кропивницькому локалізований: тепло подане до усіх закладів освіти та більшості багатоповерхівок

П'ятниця, 25 січня 2019 10:05

У четвер, 24 січня, близько шостої години вечора на тепломережі Південно-Західної котельні ДП “Кіровоградтепло” стався порив, внаслідок чого без тепла залишилось 302 будинки, 10 дитячих садочків, 5 загальноосвітніх та одна музична школа. Без теплопостачання залишились мешканці вулиць Волкова, Пацаєва, Попова, Жадова, Героїв України та проспекту Університетський.

За інформацією в.о. начальника головного управління житлово-комунального господарства міської ради Тетяни Савченко, цього дня працівники котельні зафіксували значне зниження тиску в теплових мережах. Тому для визначення місця аварії довелось відключити від теплопостачання велику територію міста.

- Після того, як фахівці знайшли місце пориву на трубопроводі діаметром 114 сантиметрів, аварійну ситуацію локалізували: ушкоджену гілку відключили від магістральної теплової мережі для ліквідації аварії, - повідомила Тетяна Савченко. - Вже вчора ввечері теплопостачання було відновлено в усі садочки та школи, а також в ті будинки, які не опалюються від мережі, де стався порив.

Тетяна Савченко зазначила, що наразі без тепла ще залишається 17 будинків по вулиці Волкова, 16 (корп. 1,2, 3,4), 18 (корп. 1,2), 20 (корп. 1,2), 22; Бєляєва, 25 (корп. 1,2), 27 (корп. 1,2 кооперативний будинок), 29 (корп. 1,2); Євгена Тельнова, 11 та 13. Ремонтні бригади працюють на місці аварії.


Усі новини