Посадовці міської ради Кропивницького працюють вдосконалюючись

П'ятниця, 12 квітня 2019 11:10

У четвер, 11 квітня,  у міській раді Кропивницького продовжив свою роботу постійно діючий семінар для посадових осіб, які відповідають за ведення діловодства.

Цього дня з цікавим матеріалом  перед  діловодами  виконавчих органів виступила методист навчально-методичного відділу Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ  і організацій Кіровоградської обласної державної адміністрації” Людмила Сікорака. 

Вона розповіла про особливості використання сучасних мовних засобів у діловому мовленні. Не залишилося поза її увагою і правила написання складних назв посад відповідно до сучасного правопису. Подача матеріалу супроводжувалася слайдами відповідної  тематики.

Службовці міської ради опанували правила ділового стилю мовлення, ознайомилися з новаціями та напрацюваннями в сучасній українській мові,  чим поглибили свої теоретичні та практичні знання і навички з ділової української мови.

Працюємо вдосконалюючись!

Усі новини