Постійна депутатська комісія з розгляду питань регулювання земельних відносин у Кропивницькому працювала у розширеному складі

Середа, 20 вересня 2017 19:12

Сьогодні, 20 вересня, у міській раді Кропивницького  відбулося чергове засідання постійної комісії з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

На сьогоднішньому засіданні комісія працювала у розширеному складі: у її роботі взяли участь секретар міської ради Андрій Табалов, депутати, представники громадськості, журналісти.  Активність  роботи постійної комісії викликана розглядом на останньому засіданні дев’ятої сесії, яке відбудеться у другій декаді жовтня, великої кількості питань регулювання земельних відносин, у тому числі тих, які не були підтримані раніше.

Міський голова Андрій Райкович доручив керівникам профільних виконавчих органів спільно з представниками депутатського корпусу детально розглянути кожний проект рішення, обговорити його, щоб не було незрозумілостей і невияснених моментів.

У той же час більшістю голосів  комісія вирішила повторно не розглядати такі проекти рішень, а обговорити їх на засіданнях фракцій. Таку позицію члени комісії обґрунтували тим, що усі питання, які сьогодні мали повторно розглядатися, вже  мають  позитивні або рекомендаційні висновки.  Наступне засідання постійної комісії відбудеться за тиждень.

Усі новини