Постійна комісія Кропивницької міської ради з питань бюджету та податкової політики провела своє перше засідання

Понеділок, 25 січня 2021 17:46

Сьогодні, 25 січня, у Кропивницькій міській раді відбулося перше засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету та податкової політики. У роботі комісії взяли участь секретар міської ради Олег Колюка, заступники міського голови Олександр Мосін, Олександр Вергун, Сергій Колодяжний, Михайло Бєжан та керуюча справами виконавчого комітету Світлана Балакірєва.

На розгляд комісії було винесено низку галузевих програм соціально – економічного розвитку Кропивницького, представлених виконавчими  органами міської ради на наступні п’ять років. Зокрема, депутати погодили проєкти рішень міської ради: “Затвердження Програми розвитку культури в м. Кропивницькому 2021-2025 роки”, “Затвердження Програми розвитку галузі охорони здоров’я на  2021-2025 роки”, “Про організацію харчування учнів та вихованців пільгових категорій в закладах освіти м. Кропивницького на 2021 рік”, “Затвердження Програми розвитку освіти міста Кропивницького на 2021-2025 роки”.

Під час засідання члени депутатської комісії з питань бюджету та податкової політики так само, як і їхні колеги з інших постійних комісій, підтримали проєкти рішень “Про структуру та загальну чисельність виконавчих органів Кропивницької міської ради” та “Про затвердження Регламенту Кропивницької міської ради”. Проте до тексту останнього документу депутати запропонували внести кілька змін, які будуть обговорені безпосередньо під час сесійного засідання міської ради.

Усі новини