Постійні депутатські комісії Кропивницької міської ради готуються до бюджетної сесії

П'ятниця, 10 грудня 2021 16:52

Постійні депутатські комісії Кропивницької міської ради завершують розгляд проектів рішень, що будуть розглядатися на черговому сесійному засіданні. Головним питанням порядку денного дев’ятої сесії, яка розпочне свою роботу вже у четвер, 16 грудня, безумовно, є бюджет міської громади на наступний, 2022 рік.

Сьогодні, 10 грудня,  відбулося засідання відразу трьох постійних депутатських комісій.

Питання наповнення і використання коштів з міської скарбниці професійно обговорювалися на засіданні   комісії з питань  бюджету та податкової політики під головуванням Дмитра Бірця. Проєкт бюджету територіальної громади, погоджений на громадських слуханнях, після детального опрацювання був підтриманий і членами профільної депутатської комісії.

Предметом обговорення на сьогоднішньому засіданні стали також проєкти рішень сесії щодо затвердження Комплексної програми діяльності міської дружини на 2022-2024 роки, затвердження змін до Програми розвитку пасажирського транспорту та зв’язку на 2021-2024 роки, затвердження Програми цифрового розвитку на 2022-2024 роки, затвердження змін до Програми соціального захисту та соціальної підтримки окремих категорій населення міста на 2017-2022 роки, затвердження змін до Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил в східних областях України та членів їх сімей на 2017-2022 роки тощо.   

Цього дня відбулися також засідання постійної комісії з питань архітектурної діяльності, містобудування та капітального будівництва та постійної комісії з питань охорони здоров'я, освіти, соціальної політики, культури та спорту.

Обидві комісії опрацювали проект рішення міської ради «Про бюджет Кропивницької міської територіальної громади на 2022 рік».

Крім того, члени комісії під головуванням депутата Артема Стрижакова обговорили проєкт рішення міської ради «Про розроблення детального плану території в районі вулиці Металургів смт Нове», а комісія під головуванням депутатки Наталі Чередніченко вивчала проєкти рішень міської ради щодо  соціального захисту, молодіжної політики та фізичної культури і спорту.

Усі новини