Постійні депутатські комісії Кропивницької міської ради готуються до проведення шостої сесії

П'ятниця, 27 серпня 2021 09:57

У четвер, 26 серпня, під головуванням депутата Кропивницької міської ради восьмого скликання Дмитра Бірця відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету та податкової політики.

У засіданні комісії взяли участь секретар міської ради Олег Колюка, голова правління - генеральний директор ПАТ «Червона зірка» - АТ «Ельворті» Сергій Калапа, керівники виконавчих органів міської ради.

Комісія розглянула низку важливих питань, які безпосередньо стосуються міського бюджету, зокрема звіт про його виконання за перше півріччя поточного року, також прогнозування наповнення міської скарбниці на 2022-2024 роки.

Разом з тим, під час засідання  йшлося про передачу майна підшефним військовим частинам  та про звільнення у 2021 році вихованців Кропивницького міського соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, від сплати адміністративного збору, який зараховується до бюджету Кропивницької міської територіальної громади.

Обговорили депутати і  внесення змін до попередніх рішень міської ради про бюджет, адміністративні послуги і розвиток місцевого електронного урядування.

Усі новини