Працюють постійні депутатські комісії: У Кропивницькій міській раді йде підготовка до чергової сесії

Понеділок, 11 грудня 2023 18:27

У Кропивницькій міській раді розпочалася підготовка до чергового сесійного засідання. Дві постійні депутатські комісії працювали сьогодні, 11 грудня. Зокрема, під головуванням депутатки Кропивницької міської ради Наталі Чередніченко відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров'я, освіти, соціальної політики, культури та спорту. Участь у засіданні цієї комісії взяли також секретар міської ради Олег Колюка і заступник Кропивницького міського голови Сергій Колодяжний.

Предметом розгляду постійної комісії стали з питань охорони здоров'я, освіти, соціальної політики, культури та спорту 16 проєктів рішень сесії Кропивницької міської ради.

Депутати, зокрема, опрацювали рішення, які стосуються бюджету міської територіальної громади на 2024 рік, затвердження перспективного плану роботи міської ради, організації харчування учнів та вихованців в закладах освіти, розвитку освіти Кропивницької міської територіальної громади, затвердження програм з реалізації сімейної політики, розвитку молодіжної політики, оздоровлення та відпочинку дітей, міської програми на 2024–2026 роки.

Члени комісії також розглянули проєкти, які передбачають зміни та доповнення  до рішень про затвердження програми розвитку культури, програми соціального захисту та соціальної підтримки окремих категорій населення Кропивницької міської територіальної громади, програми соціальної підтримки, розвитку та становлення сімей, дітей та молоді, програми розвитку галузі охорони здоров'я, міської програми «Молодь», програми розвитку фізичної культури і спорту.

Під головуванням депутата міської ради Артема Стрижакова працювала постійна комісія з питань архітектурної діяльності, містобудування та капітального будівництва. 

На розгляд членів комісії було винесено п’ять питань, що стосувалися проєктів рішень міської ради про бюджет Кропивницької міської територіальної громади на 2024 рік; про затвердження Порядку розроблення галузевих (комплексних) програм, моніторингу та звітності про їх виконання. Депутатська комісія також погодила проєкти рішень “Про затвердження перспективного плану роботи міської ради на 2024 рік”, а також про внесення змін до Програми капітального будівництва та ремонту об’єктів комунального господарства і соціально-культурного призначення міста Кропивницького на 2023 рік.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13