Правила благоустрою під постійним контролем кропивницьких інспекторів

Понеділок, 30 травня 2022 14:57

В обласному центрі не припиняються рейди територією міста, які проводять працівники інспекції з благоустрою Кропивницької міської ради. 

Рясні дощі сприяють бурхливому росту рослинності, тож одним із найпоширеніших видів порушень правил благоустрою у весняно-літній період є бездіяльність щодо боротьби з бур’янами на прилеглих до установ, підприємств та організацій територіях. Так, днями за результатами проведеної інспекторами попереджувальної роботи, ліквідували забур’яненість на територіях, що прилягають до міського водопостачального підприємства та одного із розважальних закладів міста.  

Здійсненню земляних робіт на ділянках, що належать до власності громади, має передувати отримання відповідних дозволів. Про це часто забувають їхні виконавці та замовники. В період з січня по травень 2022 року працівники інспекції склали 25 протоколів про адміністративні правопорушення за проведення несанкціонованих земляних/ремонтних робіт.

В інспекції наголошують на необхідності дотримання юридичними особами та громадянами правил благоустрою та нагадують, що порушення вимог статті 152 КупАП тягне за собою накладення штрафів.

Усі новини