Прес-конференція Олександра Гладкого: жодної відповіді на запитання

Четвер, 17 травня 2018 15:15

Сьогодні, 17 травня у інформагенції CBN відбулася прес-конференція Голови правління ВАТ “Кіровоградгаз” Олександра Гладкого, на якій мало йтись про підсумки опалювального сезону 2017-2018 року. Разом з журналістами на захід прийшли представники теплогенеруючих підприємств КП “Теплоенергетик” та ДП “Кіровоградтепло” ТОВ ЦНТІ УНГА.

Заздалегідь було зрозуміло, що головний газівник області озвучить заготовлений спічрайтерами текст, який впродовж півроку прес-служба розміщувала на шпальтах деяких друкованих ЗМІ і у стрічках деяких інтернет-сайтів.

“Ви пам’ятаєте події початку опалювального сезону 2017-2018 року у Кропивницькому, - нагадав пан Гладкий. - Ці підприємства (маються на увазі КП “Теплоенергетик” та ДП “Кіровоградепло” ТОВ ЦНТІ УНГА — авт.) 23 жовтня самовільно відновили споживання природного газу. Внаслідок цього представниками ВАТ “Кіровоградгаз” у суворій відповідності до Кодексу газорозподільних систем та Закону про ринок природного газу було складено акт про порушення по 5 котельнях КП “Теплоенергетик” та про відмову доступу до котелень працівників ВАТ “Кіровоградгаз”. ДП “Кіровоградтепло” не надало доступу до 17 котелень, про що було складено відповідні акти про порушення і відмову у наданні доступу... Наголошую, що “Кіровоградгаз” діяв, діє і буде діяти відповідно до діючого законодавства України”.

Після прочитаних “послань” кропивничанам, пан Гладкий взявся відповідати на питання. Притому манера і змістовність відповідей підозріло нагадувала прес-захід після перших відключень у листопаді минулого року. Тобто по суті жодної відповіді ніхто не отримав. Представник громадської ради при ОДА Сергій Кернасюк так і не дізнався, чи правда, що зарплата пана Гладкого становить 400 тисяч гривень, а також не дочекався відповіді на питання про наявність судового рішення, стосовно нелегітимності зборів акціонерів ВАТ “Кіровоградгаз”, на яких головою правління було обрано Гладкого.

Під час відповіді на професійні та цілком слушні питання адвоката Євгенії Соколовської щодо маніпулювання цифрами і про невиконання Постанови Кабміну стосовно безперебійного постачання природного газу в опалювальний сезон, пан Гладкий нічого переконливого відповісти не зміг, окрім: “діяв у межах чинного законодавства”.

Без відповіді залишилось запитання громадського активіста Андрія Лавруся про те, чи бачить пан Гладкий себе керівнком у наступному опалювальному сезоні.

Традиційним залишились перекладання Гладким відповідальності за ситуацію з теплозабезпеченням з керівництва ВАТ “Кіровоградгаз” суто на обласну та міську владу. І тут же несамовите: виявляється, пан Гладкий готовий “працювати 24 години”, а на офісі “Кіровоградгазу” не буде залізних ціпків, аби тільки газ та тепло було у наших оселях.

Проте ці завіряння керівника “Кіровоградгазу” абсолютно не пройняли учасників прес-конференції, які заявили, що готуються до нового опалювального сезону з урахуванням специфічних менеджерських “особливостей” пана Гладкого.

 

Усі новини