«PRIME TIME» святкового міста - яскравий фінал 266-річчя Кропивницького

Субота, 19 вересня 2020 22:54

На вечірній блок святкування Дня міста кропивничани очікували з нетерпінням. Містяни знають, що день народження рідного міста ніколи не обходиться без музичного сюрпризу. Тож головна інтрига – хто буде хедлайнером цьогорічного святкового концерту трималася до останнього.

Шанувальники музики почали збиратися на площі Героїв Майдану завчасно. Зважаючи на карантинні умови, в яких Кропивницькому доводиться відзначати День міста, усім, хто прийшов на концерт пропонували пройти скринінг температури і на підтвердження позитивного тестування кріпили на руку кольорову стрічку з цифрами «266». Волонтери постійно нагадували гостям про необхідність вдягти маску і тримати дистанцію.

- У нас сьогодні гарний день! – звернувся до кропивничан з величезного монітора міський голова Андрій Райкович. - Так щиро і яскраво можуть святкувати День народження свого міста тільки ті містяни, які його по-справжньому люблять. Навіть у карантин. І ви саме такі! Ви-найкращі! Навіть в масках! Я вас усіх шаную! Бажаю вам щастя, достатку, здоров'я! Миру і добра! У мене до вас святкова пропозиція: Будуємо місто далі. Разом!  Всіх люблю! Слава вам і Слава Україні!

Першими учасниками вечірнього концерту став популярний у Кропивницькому гурт «UP and UP». Своєю енергією вони впродовж двох годин утримували площу у ритмі танцю. Бурхливі аплодисменти супроводжували кожну майстерно виконану композицію.

І яскравим фіналом всього святкування дня народження Кропивницького і PRIME TIME його вечірнього концерту став виступ симфонічного оркестру. Дещо несподівано для глядачів, але ж це був не просто оркестр – а Prime Orchestra. Унікальне явище на українській сцені!  Симбіоз традицій і новаторства – найкращих світових хітів рок-, поп- та електронної танцювальної музики в оригінальній симфонічної інтерпретації, яка дарує добре відомим композиціям нове життя, а глядачам – можливість відкрити незвідані грані улюбленої музики. Тож після сьогоднішнього концерту можна сказати, що Prime Orchestra став улюбленим оркестром кропивничан і вони довго не відпускали музикантів зі сцени.

Усі новини