Проблеми дітей з інвалідністю – у центрі уваги міської влади Кропивницького

Понеділок, 2 грудня 2019 17:31

Сьогодні, 02 грудня, у міській раді Кропивницького відбулася зустріч заступниці міського голови Наталії Дзюби та начальниці управління з питань захисту прав дітей Тетяни Тимоховської з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленим батьківського піклування, з особливими потребами.

Зустріч приурочили до Міжнародного дня людей з інвалідністю, який було започатковано Генеральною Асамблеєю ООН 03 грудня 1992 року.

- Ми дуже раді бачити вас у нашій залі! Сьогодні дійсно добрий день, бо тут присутні талановиті, активні та веселі діти, - зазначила у вітальному слові Наталія Дзюба. - Підтримка і опора потрібна всім людям без винятку, особливо цього потребують діти. Найголовніше, щоб поруч з вами завжди були добрі, люблячі люди. Бажаю вам здоров’я, радості та гарних оцінок. А від нас прийміть гарні та яскраві подарунки.

Наталія Дзюба разом з працівниками управління з питань захисту прав дітей вручили маленьким гостям подарункові набори. Також цього дня слова подяки пролунали на адресу опікунів, піклувальників, прийомних батьків та батьків-вихователів.

Усі новини