Проекти «Громадського бюджету» роблять мікрорайони Кропивницького комфортнішими: на Великій Балці відремонтували перехід через Біянку

Неділя, 25 листопада 2018 13:31

Народні проекти в рамках програми «Громадський бюджет» покликані покращити мікрорайони Кропивницького, зробити їх зручнішими і комфортнішими для проживання. Сьогодні, 25 листопада, у Кропивницькому презентували один із таких проектів, авторкою якого стала мешканка мікрорайону Велика Балка Вікторія Малюк.

- Впродовж багатьох років жителі цього мальовничого мікрорайону очікували на ремонт  пішохідного переходу через річку Біянка по провулку Катранівському. Він зручний для людей, бо дає їм можливість короткою дорогою дістатися до місць роботи,  а дітям - до садочку та шкіл, – відзначив депутат з місцевого виборчого округу Олександр Шамардін. -  Я щороку своїми силами його ремонтував, але останнім часом він перебував в аварійному стані і простому поточному ремонту вже не підлягав.

Секретар міської ради Андрій Табалов разом із депутатами Олексанром Шамардіним і Катериною Шамардіною, головою квартального комітету Раїсою Цибулько та активними мешканцями мікрорайону щиро привітали Вікторію Малюк з успішною реалізацією проекту, подякували за ініціативність та співпрацю, побажали їй творчої наснаги для для написання та втілення вжиття нових цікавих  ідей.

Вартість проекту з ремонту переходу склала 90 тисяч гривень. Важливо, що підрядник, який виконував роботу і справився з нею за місяць, постійно консультувався з людьми, які користуються місточком. В результаті перехід виявився на шість метрів довшим від запроектованого, але мешканцям міста стало зручніше.

Фото: Яна Вічірко

Усі новини