Професійну сертифікацію у 2023 році успішно пройшли 28 педагогів Кропивницького

Неділя, 17 грудня 2023 14:32

Освітяни Кропивницького успішно пройшли професійну сертифікацію у 2023 році. Це відзначила директорка Міського центру професійного розвитку педагогічних працівників

Кропивницької міської ради Оксана Стрюкова.

За її словами, 12 із 12 допущених до ІІІ етапу креативних та справжніх майстрів своєї справи, які працюють за Державним стандартом базової середньої освіти, а це - 8 вчителів української мови та 4 викладачі математики стали сертифікованими вчителями. При цьому два вчителя української мови набрали максимальні 125 балів – таких всього 18 з усієї України.

- Загалом, цьогоріч успішно пройшли сертифікацію 28 педагогів Кропивницького: 16 вчителів початкових класів та 12 вчителів базової школи, - відзначила Оксана Стрюкова. - Захоплюємся професійністю та наполегливістю кожного. Також, особливі слова подяки хочеться висловити нашим колегам, які працювали освітніми експертами. Разом ми зробили велику справу - в такий складний час стали рушіями розвитку української освіти. Надзвичайна вдячність адміністраціям закладів освіти та педагогічним колективам, які підтримували своїх колег, забезпечували максимально комфортні умови для проведення процедури. Ви - неймовірні!!! З такою командою тільки до ПЕРЕМОГИ і ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!

 

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13