Протидія стихійній торгівлі у Кропивницькому буде постійною і системною

Понеділок, 15 травня 2017 12:42

Початок літнього сезону несе в собі додаткові загрози розповсюдження інфекційних хвороб в результаті діяльності несанкціонованої торгівлі на асфальті у Кропивницькому. На необхідності впровадження додаткових заходів протидії розповсюдженню вуличної торгівлі в обласному центрі наголосив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 15 травня.

- Розпочинається літо, буде жарко. Наших зусиль, щоб прибрати молоко, курей, м’ясопродукти з асфальту не вистачить, навіть, якщо торгівля спецінспекція буде днювати і ночувати в місцях несанкціонованої торгівлі, - наголосив Андрій Райкович. – Мені, як і всім громадянам соромно дивитися про балії з рибою перед муніципальним ринком, на ці шеренги спекулянтів у центрі міста. Звертаюся до поліції, чого вам не вистачає, яких повноважень, щоб розігнати перекупників?! Біди, отруєнь, епідемій?! Чи може вже настав час вам вжити законних заходів?!

Боротьба зі стихійними ринками у Кропивницькому має бути постійною і системною у тісній співпраці спецінспекції, управління торгівлі і поліції. Крім того має бути організована тривала інформаційна кампанія в засобах масової інформації щодо роз’яснень усіх ризиків, на які наражають себе покупці продуктів на асфальті, - доручив Андрій Райкович.

Усі новини