Процес підготовки до нового опалювального сезону у Кропивницькому розпочнеться вже весною

Понеділок, 15 квітня 2019 15:28

Підготовка до опалювального періоду 2019-2020 років у Кропивницькому розпочалася відразу із вимкненням котлів у цьогорічному сезоні. Відповідне доручення головному управлінню житлово – комунального господарства надав міський голова Андрій Райкович.

Опалювальний сезон завершився, проте розслаблятися тепловикам ніколи, адже вже сьогодні варто починати підготовку до наступного зимового періоду. А зробити необхідно надзвичайно багато.

- Порівняно з попереднім, опалювальний сезон 2018-2019 років був достатньо спокійним, – зауважив Андрій Райкович. – До майбутнього опалювального сезону розпочинайте підготовку вже зараз. Важливим елементом цієї підготовки є повернення до комунальної власності майнового комплексу, який орендувало приватне підприємство ДП «Кіровоградтепло». Це - непростий процес, але ми повинні виконати його якісно. Обов’язково в цьому напрямку має працювати департамент економіки, і подумати, як залучити інвестиції в розвиток підприємства! Необхідно також провести серйозний аудит: що повертаємо в місто, в якому стані, у якій ступені готовності? Хочу також попередити, що жодних амністій чи списання боргів для орендатора не буде!

У той же час, для людей, які працюють на підприємстві процес переходу до комунального підприємства має пройти без жодних проблем, наголосив Андрій Райкович. Він також ще раз  звернув увагу керівників профільних виконавчих органів  на необхідності якнайшвидше розробити схему модернізації теплопостачання Кропивницького. І особлива увага при плануванні нової системи має бути приділена будинкам, якими керують ОСББ. Адже тут є можливість максимально залучити державні інвестиції для організації пунктів теплопостачання.

Усі новини