Проїзд у громадському транспорті Кропивницького тимчасово дозволяється за посвідченнями з місця роботи

Середа, 8 квітня 2020 18:40

Перевезення пасажирів у громадському транспорті Кропивницького здійснюється за наявності спеціальної перепустки, службового посвідчення або довідки з місця роботи.

Про це повідомив начальник управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Віктор Житник. За його словами, рішення про тимчасовий дозвіл проїзду у пасажирському транспорті для працівників критичної інфраструктури Кропивницького за службовими посвідченнями та довідками з роботи було прийняте через  необхідність забезпечення спеціальними перепустками великої кількості працівників підприємств, закладів та установ, що забезпечують стабільну життєдіяльність громади обласного центру.

- Мова йде про десятки тисяч перепусток, якими треба забезпечити працівників сфер охорони здоров’я, продовольчого забезпечення, урядування та надання найважливіших державних послуг, енергозабезпечення, водозабезпечення, зв’язку та комунікації, фінансових та банківських послуг, функціонування інфраструктури транспортного забезпечення, сфери оборони, правопорядку та цивільного захисту, об’єктів критичної інфраструктури, які мають безперервний промисловий цикл. Щоб кондуктори могли ідентифікувати особу, ми порадили підприємствам у довідках з місця роботи зазначати серію та номер паспорта працівника, - повідомив Віктор Житник. - Таке рішення тимчасове, поки спеціальними перепустками не будуть забезпечені усі працівники об’єктів критичної інфраструктури.

Усі новини