Пункти незламності у Кропивницькому будуть готові надати тепло і захисток із 01 жовтня

Четвер, 7 вересня 2023 16:34

Сьогодні, 07 вересня, секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка провів чергове засідання міського штабу з питань координації діяльності стаціонарних пунктів обігріву “Пункти незламності”.

Члени штабу - а це керівники виконавчих органів міської ради, голови районних у місті рад доповіли про виконання доручень, отриманих під час минулого засідання 11 серпня,  щодо розгортання та забезпечення функціонування стаціонарних пунктів обігріву “Пункти незламності” з 01 жовтня 2023 року, обговорили поточний стан Пунктів незламності та потреби для забезпечення їхньої стабільної роботи у осінньо-зимовий період. 

За інформацією відповідальних осіб підготовка Пунктів незламності у Кропивницькому триває у плановому режимі: продовжується накопичення необхідних паливо-мастильних матеріалів, забезпечення локацій необхідними запасами продуктів харчування, питної води.

У свою чергу, Олег Колюка доручив керівникам детально опрацювати режим роботи і порядок оплати праці чергових у пунктах обігріву, механізм охорони об’єктів і координації діяльності з органами поліції.

- Вже 26 вересня ми проведемо чергове засідання Штабу і підіб’ємо підсумки нашої роботи. Знаючи підступність російського агресора, його велике бажання руйнувати інфраструктуру наших міст, у першу чергу енергетичних, маємо до 01 жовтня забезпечити повну готовність усіх Пунктів незламності у Кропивницькому, щоб надати містянам і внутрішньо переміщеним особам потрібні тепло і захист. Крім того, необхідно вже зараз продумати варіанти облаштування додаткових пунктів обігріву в обласному центрі. Зима обіцяє бути суворішою, ніж минулого року, тож маємо бути у підвищеній готовності.

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28