Пункти обігріву у Кропивницькому працюють і готові приймати усіх, хто потребує допомоги

П'ятниця, 19 січня 2018 15:26

У зв’язку зі зниженням температури повітря та погіршенням погодних умов, в обласному центрі у закладах охорони здоров'я, соціального захисту населення та на житлово-експлуатаційних дільницях організовано роботу пунктів обігріву громадян.

Ознайомитись із роботою пунктів обігріву сьогодні, 19 січня, виїхала рейдова група у складі заступника міського голови Наталії Дзюби, начальника управління з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сергія Коваленка та депутата міської ради Кропивницького Олега Краснокутського.

– Обов’язок влади – надати підтримку людям, які у негоду опинилися на вулиці, і яким ніде зігрітися взимку, – зазначила Наталія Дзюба. – У тимчасових пунктах обігріву людині, за необхідності, мають надати медичну допомогу, запропонувати гарячий чай та надати місце, де можна відпочити та відігрітись. Стабільна робота пунктів обігріву – це питання захисту життя і здоров’я кропивничан.

Рейдова група відвідала пункти обігріву розташовані у лікарні швидкої медичної допомоги, міській поліклініці №1, ЖЕО №1, міському центрі для безпритульних осіб та при територіальному центрі соціального обслуговування Фортечного району.

Усі пункти забезпечені необхідними медикаментами, продуктами харчування та чаєм. Є спеціально відведенні місця, де людина може деякий час посидіти та зігрітись, у деяких пунктах обігріву можна навіть прийняти душ.

Усі новини