Рак не на карантині! Допомога онкохворим дітям

Понеділок, 16 листопада 2020 17:13

Міжнародний благодійний фонд “Янгол життя” висловлює подяку всім благодійникам, які долучаються до порятунку дитячих життів та звертає увагу, що в умовах карантину онкохворим дітям ще складніше боротися за свої життя.

Благодійний фонд шукає тисячу добрих сердець, які не пошкодують 75 гривень на порятунок дитячого життя, щоб їхні підопічні - онкохворі діти в Кропивницькому могли вчасно  почати блоки хіміотерапії   та відновлюватися після важких хімій...   

“Янгол життя” просить  допомогти придбати електронні крапельниці для дітей. Їх не вистачає у відділенні гематології, а без них маленькі пацієнти не зможуть продовжувати своє лікування, а значить - не мають шансів перемогти в боротьбі за свої життя.

Один такий апарат коштує майже 75 тисяч гривень, але якщо тисяча добрих людей пожертвує усього лише 75 гривень, то ми запросто зможемо подарувати його дітям. Хочеш бути серед них? А якщо це буде 2 тисячі добрих людей! Або навіть 3! Щоб рак не зміг перемогти, щоб діти не переривали своє лікування, дуже потрібна твоя допомога!

Кожен може подарувати надію, перерахувавши на реквізити фонду 75 грн, або 150 - за себе і свого друга, або розказати 10 і разом скинути 750  або   будь-яку іншу посильну суму!

Сьогодні  твоя допомога ще більш актуальна і цінна,  бо #рак_не_йде_на_карантин !

Кожен може стати Янголом для когось!

Поки кошти не зібрані і рахунки не оплачені, діти під загрозою зриву лікування, а це значить що РАК може перемогти...

Долучайтеся! Не дайте раку шанс забрати маленькі життя! 

Для отримання детальнішої інформації переходьте за посиланням:

https://angelusvitaefond.wixsite.com/fond/donate?utm_campaign=9eb58c86-65fa-497a-a72e-7e535961c8db&utm_source=so&utm_medium=mail&cid=6c7bfc6f-6166-48b6-858e-b6cc54fed48a

Усі новини